hren

Sućuračka maškarana povorka i pojedine točke koje su nam prošle godine pripremili članovi KPU Kampanel  izazvale su puno bure u medijima i javnosti, a čemu će se i kome će se sućuračke maškare narugati ove godine svi ćemo imati priliku vidjeti ove subote, 22. veljače u poslijepodnevnim satima.

Već prema tradiciji, maškarana povorka krenut će od „pokojne pilane“, preko Gospice pa istočno od osnovne škole do sućurake rive, gdje će publika imati priliku čuti optužbu i osudu krnji te sudjelovati u izvršenju kazne na Velom mulu.
Osim Sućurana sudjelovanje u povorci najavili su njihovi prijatelji i suradnici iz nekoliko krnjevalskih društava u susjedstvu pa sve garantira još jednu dobru zabavu i puno smijeha.

Nakon povorke i izvršenja kazne nad krnjom, u 18 sati, u šatoru na SRC Sokolana  bit će upriličen maskenbal na kojem će sve zabavljati glazba uživo.
Treba napomenuti da će tijekom povorke biti moguće kupiti i najnoviji broj Mašogadura u kojem su zabilježene brojne glende i batude Sućurana, ali i malo šire.

Za vrijeme povorke, od 15 do 15.40 sati, dionica Ceste dr. Franje Tuđmana od Gospice do osnovne škole bit će zatvorena za sav promet, a vozači se mole za strpljenje i korištenje alternativnih pravaca.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij