hren
 

Program obilježavanja ovogodišnjeg Dana grada Kaštela, kojeg Kaštelani slave 4. ožujka,  započet će 27. veljače tradicionalnom  manifestacijom „Sačuvajmo Bijaće u 21 stoljeću“ u organizaciji škola Bijaći i Kneza Trpimira, a završiti 7. ožujka, šahovskim turnirom gradova prijatelja u planinarskom domu na Malačkoj.

A u vremenu od 27. veljače do 7. ožujka u Kaštelima će biti održano cijeli niz manifestacija i događanja iz područja kulture, obrazovanja, sporta, lokalne uprave, zabave i drugih.

Pa se tako u programu nalazi dodjela nagrada na natječaju Gradske knjižnice Kaštela, promocija knjige, otvaranje izložbe, kazališna predstava, scenski nastupi, zabavni koncert, memorijalni mimohod, tradicionalna planinarska tura, nogometni turnir. U povodu Dana grada proglasit će se najbolji kaštelanski vatrogasci, kao i najuspješniji sportaši, a neće izostati ni tradicionalna večer vina u kojoj se biraju najbolja kaštelanska vina.

Centralno događanje proslave bit će svečana sjednica Gradskog vijeća na sam Dan grada, na kojoj će biti dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima. Istog dana održat će se i svečani koncert u Kaštel Sućurcu „Sva si jubav moja“.

Potpuni program obilježavanja Dana grada s terminima održavanja možete vidjeti OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij