hren
 

OD PONEDJELJKA
Nakon što je u proteklih nekoliko mjeseci komunalna tvrtka Zeleno i modro podijelila individualne spremnike za miješani komunalni otpad u Sućurcu i Štafiliću, od ponedjeljka, 10. veljače, kreće podjela i u Kambelovcu te Gomilici.

Na popisu ulica u kojima će se prvih dana započeti s podjelom uglavnom su ulice iznad magistrale i to Put Kruševika, Put Podvornice, Ulica Gospe na Krugu, Put pod Knježak i Put Selišća u Kambelovcu te Podmeje, Brunave, Ulica Mila gora, Podlukovo, Put Duge njive, Milinkovo, Gaji, Priovo, Put Koludra, Privine, Put Gajina i Put Stepena u Gomilici.
Kada se kante podijele na tom području slijedi podjela prema Cesti dr. Franje Tuđmana i dalje prema moru.

- Nakon što se na određenom području podijele individualni spremnici, ukloniti će se metalni spremnici na javnim površinama, stoga je jako važno da svi korisnici preuzmu spremnike. U trenutku dodjele novog spremnika svi korisnici dobiti će na potpis zapisnik o preuzimanju spremnika, detaljne upute o korištenju usluge i kalendar pražnjenja spremnika za 2020. godinu
Spremnici su zapremnine 80, 120 i 240 litara a svakom korisniku će se dodijeliti spremnik koji je naveden u „Izjavi“. Ukoliko prilikom preuzimanja spremnika korisnik zaključi da mu je spremnik neodgovarajućeg volumena može zamijeniti za drugi spremnik.
Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da je većina korisnika koji su na izjavi zaokružili najmanji spremnik od 80 litara tražila zamjenu za veći, nakon što su „uživo vidjeli“ veličinu spremnika.

Uz spremnike za miješani komunalni otpad korisnici će dobiti vrećice za papir i plastiku – naglasio je direktor tvrtke Zeleno i modro Alen Lučić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij