hren

SJENE UGOSTILE PRIJATELJE
Iako je nosila broj 13, ovogodišnja Shadow night moto kluba Sjene, po ničemu nije bila nesretna, naprotiv, prošla je u dobrom raspoloženju i ugodnom druženju poklonika motora i rocka, koji su pristigli iz više moto klubova u okruženju.

Ovaj 13. zimski moto party MK Sjene okupio je tako u šatoru na Trgu hrvatske mladeži i u prostoru Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću, bikere svih generacija pristigle iz hrvatskih moto klubova, ali i iz BIH, Slovenije, Švicarske i drugih država, a svima njima pridružili su se i Kaštelani, Splićani, Trogirani i ostali koji preferiraju ovakav vid zabave.

Kuhani fažol za bikere, meso sa roštilja, dovoljne količine pića te glazba za koju je ove večeri bio zadužen splitski bend Pojave, priče o moto dogodovštinama, susretima na partyjima i odvoženim kilometrima, karakteristikama pojedinih motora, novim albumima na rock sceni te atraktivne plesačice koje su, kao standardni kolorit ovakvih događanja, nastupile ove večeri, bili su dobar razlog da se cijelo događanje produži do duboko u noć, a zadnji posjetitelji u Lukšiću su dočekali i prve jutarnje sate nedjelje.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij