hren
 

Cijeli dosadašnji tijek siječnja obilježilo je stabilno, anticiklonalno zimsko vrijeme. Noći su bile prohladne, osobito u Zagori gdje je povremeno bilo jačeg mraza, a slabo mraza bilo je ponegdje uz obalu i na otocima. Suprotno od noćne i ranojutarnje situacije, danju biva natprosječno toplo s temperaturama koje su ponegdje dosezale toplih 15 Celzijevih stupnjeva.

Utorak donosi više oblaka u odnosu na prethodne dane, a ponegdje može pasti i vrlo malo kiše, osobito na moru. Vjetar će biti vrlo slab, većinom bura. Najviše dnevne temperature većinom od 8 do 13°C.

U srijedu, četvrtak, petak i veći dio subote bit će pretežno sunčano. Vjetar će biti slab, uglavnom će puhati slaba bura. Jutro će ponovno biti malo hladnija, s mrazom diljem Zagore. Danju relativno toplo, osobito i četvrtak kada će najviše dnevne temperature zraka ponegdje prelaziti 15 stupnjeva.

U nedjelju bi ponovno moglo biti nešto više oblaka, osobito navečer kada može biti slabe kiše, a u planinama i snijega. Navečer će jačati levant i bura.

Hoće li to biti uvod u promjenu vremena koja nam donosi kišu i snijeg, bit će jasnije sljedećih dana.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij