hren

IZJAVE KAŠTELANSKIH ČELNIKA SDP-a i HDZ-a
Prve izlazne ankete, a potom i prvi rezultati drugog kruga predsjedničkih izbora, koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo, prema kojima Zoran Milanović sa znatnom prednošću vodi ispred Kolinde Grabar Kitarović, u stožeru kaštelanskog SDP-a izazvale su odlično raspoloženje i slavlje, dok je atmosfera u stožeru HDZ-a u Kaštel Sućurcu ipak nešto lošija, no ne i potonula.

Ovo nije samo pobjeda Zorana Milanovića i SDP-a već i svih birača koji su svoj glas dali Milanoviću. Čak i oni kojima Milanović nije bio prvi izbor nemaju razloga biti nezadovoljni jer smo objektivno dobili jako dobrog predsjednika, koji ima veliko političko iskustvo i državničke manire te smo uvjereni  da če dostojanstveno obavljati predsjedničku dužnost – kazao nam je predsjednik kaštelanskog SDP-a Dražen Đaković, čvrsto uvjeren da većih promjena u rezultatima neće biti u nastavku večeri.

- Iako nismo zadovoljni ukupnim rezultatima, zadovoljni smo što su Kaštela još jednom pokazala da ovdje radimo dobar posao i da ljudi čvrsto podržavaju HDZ i našu kandidatkinju. S druge strane rezultati na državnoj razini vjerojatno će bit predmet nekih novih analiza, no o tome ćemo kad se izbori privedu kraju – kratko nam je kazao predsjednik HDZ-a Kaštela Ivan Udovičić.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij