hren

Drage Kaštelanke i Kaštelani, pred nama je drugi krug predsjedničkih izbora na kojima između dva kandidata biramo tko će predstavljati i zastupati Republiku Hrvatsku u narednih pet godina u zemlji i inozemstvu,  tko će osigurati stabilnost državne vlasti i biti vrhovni zapovjednik Hrvatske vojske.

Kolinda Grabar Kitarović je svojim dosadašnjim profesionalnim djelovanjem, životom i domoljubni stavom pokazala  kako se predstavlja Hrvatska u Domovini i svijetu. Bila je hrvatske ministrica vanjskih poslova i pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju.Bila je predsjednica iznad stranačkih i ideoloških podjela.

Hrvatska danas ima najviši međunarodni ugled i položaj od osamostaljenja te je prepoznatljiva u cijelom svijetu zahvaljujući i našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.
Kolinda Grabar Kitarović ima kvalitetan program, rezultate i kompetencije za vođenje Lijepe naše. Bila je osoba koja ne djeli nego okuplja.

Pozivamo sve Kaštelane i Kaštelanke, sve naše članove, simpatizere i birače da u nedjelju, 5. siječnja, odgovorno, u još većem broju, izađemo na birališta, zaokružimo redni broj 2. i  izaberemo gospođu  Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske.

U ime Gradskog odbora HDZ Kaštela
Predsjednik
Ivan Udovičić

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij