hren

KONCERT U ŠTAFILIĆU
Pučki pivači Donji Kaštili ove su godine odlučili svoje sugrađane počastiti koncertom božićnih pjesama, koji se održao ove subote u crkvi Bezgrešnog začeća blažene djevice Marije u Kaštel Štafiliću

- Obično se viđamo u dane oko Korizme i Uskrsa, ali ovu godinu smo odlučili upotpuniti i van i nan ovaj Božić s malo lipe pisme. Pismom i kolendon zaželit ćemo van sritan Božić i novu godinu, od srca i s puno duše, one iste duše koju i vi nan poklanjate na svakon našen susretu -  bile su tople riječi za uvod u ovaj koncert, na kojem je publiku kroz program vodila Mirjana Lemac.

A Pučki pivači Donji Kaštili, pod vodstvom Stivena Donkova, ove su večeri publici izveli „Pastorelu“, „Rodil se Isus“, „Nikada zvona nisu zvonila slađe“, „Bijeli Božić“, „Priveliku radost“, „Svim na zemlji“, „Radujte se narodi“, „Zvončići“ i „Dobro večer Bog da“.

Uz njih na koncertu su nastupili i domaćini, župni zbor štafiličke župe pod vodstvom Vladana Vuletina, a na njihovom repertoaru bile su pjesme „Ovoga vrimena“, „Blagoslovljen Bog“, „Gloria“, „Tiha noć“ i „Dajte mi sladak pjev“.
Cijelo događanje upotpunili su najmlađi članovi župe Kaštel Štafilić, predstavivši se nizom stihova posvećenih Božiću i svetoj obitelji.

Ovaj koncert nosio je naziv „U se vrime godišća“, a upravo to je i bila pjesma kojom su svi zajedno završili ovo blagdansko glazbeno druženje.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij