hren
 

„Baš zbog takvih kao ti vodili se ratovi, a i ja svašta zbog tebe radim od sebe“ pjevao je Mario Roth sa pozornice Novog parka u Kaštel Lukšiću i okupljenoj publici poklonio dva sata zabave i opuštanja.

Koncert grupe Vigor u sklopu Adventskog programa u Kaštelima bio je dobro popraćen, a ovu slavonsku grupu u petak su došli poslušati ne samo Kaštelani već i publika iz okolnih gradova.

Zajedno s Vigorom, čiji im članovi nisu samo priuštili pjesmu i svirku nego i plesne bravure, publika je otpjevala cijeli niz pjesama ove grupe, od svima dobro znanih „Fališ mi“, „Divna“, „Marija“ i drugih, do pjesama koje su u originalu izvedene u duetu Marija Rotha i drugih hrvatskih pjevača, poput „Vino rumeno“ i „Merak“.

Izveli su članovi Vigora ove večeri i niz uspješnica Doris Dragović, Petra Graše, Plavog orkestra i drugih, a Kaštelanima su poklonili i blok dalmatinskih svevremenskih pjesama.

Odlična atmosfera, iznimno kvalitetna svirka i poseban glas vokala, kao i njihova nesebična interakcija s publikom, učinili su da će mnogima koncert ostati u uspomeni.

Treba napomenuti da je Mario Roth cijeli koncert odradio s puno energije iako je na pozornicu stigao s visokom temperaturom. Iako je jedva čekao topli krevet, nije odbio ni nekoliko minuta odgovarati na novinarska pitanja.

- U ovom trenutku putujemo po Hrvatskoj i Sloveniji, održavamo koncerte, nemamo slobodni trenutak. Nakon ove turneje, iza Nove godine putujemo u Australiju... jednostavno nema stajanja. Ujedno, novi album bi trebao ugledati svjetlo dana sredinom sljedeće godine Znate kako to ide danas, nitko više ne snima CD-ove zbog CD-ova, već se snimaju spotovi za You tube, internet pa je posebno lijepo kad u nekoj svojoj fonoteci imate svoj dugosvirajući CD... polako, radimo pjesmu po pjesmu i mislim da ćemo imati pravu stvar – kazao nam je u razgovoru, između ostalog, frontmen Vigora Mario Roth.

Na daljnu turneju Vigorovci su iz Kaštela ponijeli lijepe uspomene, ali i vrhunsko kaštelansko vino pa kako su kazali, voljeli bi ponovo doći u Kaštela, kako zbog toplog prijema publike, tako i zbog odlične kapljice

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij