hren

Uoči nedjeljnih izbora za predsjednika ili predsjednicu države, Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Kaštela, obratio se građanima Kaštela te ih pozvao da izađu na izbore i svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović.

- Drage Kaštelanke i Kaštelani, pred nama su predsjednički izbori na kojima biramo tko će predstavljati Republiku Hrvatsku u narednih pet godina.

Kolinda Grabar Kitarović svojim dosadašnjim radom i domoljubnim stavom pokazala je kako se predstavlja Hrvatska u Domovini i svijetu. Bila je predsjednica iznad stranačkih i ideoloških podjela te je poticala na konstruktivni dijalog u društvu i vjeru u bolju budućnost.  Hrvatska danas ima najviši međunarodni ugled i položaj od osamostaljenja te je prepoznatljiva u cijelom svijetu zahvaljujući našoj predsjednici. Pokazala je da ima kvalitetan program, rezultate i kompetencije za vođenje Lijepe naše.

Pozivamo sve naše članove, simpatizere i birače da u nedjelju, 22. Prosinca, izađemo na birališta i zaokružimo Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske.
#HrvatskaZNA – poručio je u ime Gradskog odbora HDZ Kaštela predsjednik Ivan Udovičić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij