hren
 

POTPISIVANJE UGOVORA 3. SIJEČNJA
Nakon objave privremenih lista za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Kaštela te roka za prigovor, objavljena je konačna lista stipendista, koji će tijekom deset mjeseci ove školske i akademske godine primati stipendije Grada Kaštela.

Prema utvrđenoj konačnoj listi stipendije prema uspjehu primat će 22 učenika srednjih škola, a isto toliko njih stipendiju će, koja za učenike iznosi 400 kuna mjesečno, primati prema socijalnom statusu.

Prema uspjehu stipendiju će primati 78 studenata, a tek jedan student ostvario je pravo na stipendiju prema socijalnom statusu. Ove godine zabilježen je manji broj prijava na natječaj prema socijalnom statusu nego je predviđeno pa su nadležni odlučili povećati broj stipendija za studente prema uspjehu. Stipendija za studente iznosi 800 kuna mjesečno.

Svi oni koji su utvrđeni kao dobitnici gradskih stipendija, prema konačnoj listi, u petak, 3. siječnja, moraju pristupiti potpisivanju ugovora, koje će se održati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, u 9 sati.

Stipendisti koji su punoljetni dužni su pristupiti potpisivanju ugovora osobno ili po punomoćniku koji je kod javnog bilježnika ovjerio punomoć za potpisivanje Ugovora o stipendiranju. Za maloljetnike je potpisivanju Ugovora o stipendiranju dužan pristupiti roditelj ili skrbnik koji je potpisao i prijavu za natječaj za dodjelu stipendije.
Pri potpisivanju ugovora potrebno je obvezno priložiti izjavu stipendista ovjerenu kod javnog bilježnika da pored stipendije Grada Kaštela ne prima drugu stipendiju, odnosno ovjerenu izjavu roditelja ili skrbnika za maloljetne stipendiste.

KONAČNA LISTA


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij