MALI ODAZIV PUBLIKE
Iako se publika nije odazvala u nekom većem broju, a pojedini sudionici, zbog „zimskih“ bolesti morali otkazati svoj nastup, koncert pod nazivom „Božić je svima“, u organizaciji Udruge nezaposlenih Splitsko – dalmatinske županije, ostvario je svoj cilj, prikupiti određena sredstva za pomoć potrebitima u ovo blagdansko vrijeme.

Na koncertu održanom u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, kojem je podršku dao i Grad Kaštela nastupili su Zorica Andrijašević, Festivo bend, Johnny Gitara, Kornelija Petak, Boris Oštrić s Ribarima, Ivana Orlić te Roko Bulić, dok su zbog osobnih razloga i bolesti ovaj nastup preskočili Igor Cukrov i Petar Dragojević.  Program je vodio Denis Šabić.
Unatoč promjenama u nastupima te manjeg broja publike, dobre pjesme i raspoloženja nije nedostajalo, u čemu su posebno uživali korisnici centra Mir iz Rudina.

- Ovaj koncert već godinama organiziramo kako bi makar djelomično zadovoljili brojne upite za pomoći, koji nam pristižu tijekom cijele godine i sa svih strana. Ove koncerte svake godine organiziramo u drugom gradu ili mjestu u županiji. a ove godine red je došao i na Kaštela. U cijeloj organizaciji imali smo podršku Grada Kaštela, s kojima dugo vremena uspješno surađujemo. Hvala svima koji su se odazvali ovom koncertu i pomogli kako bi Božić bio svima – kazala je predsjednica Udruge Jasminka Lemo.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij