hren
 

BIKERI, ŽUPANIJA I GRAD
Među ustanovama koje je ovog dana pohodila,Sveta Luce  tradicionalno je bila i u gostima u centru za rehabilitaciju Mir u Rudinama, a s njom su i ovog puta stigli predstavnici Županije Splitsko – dalmatinske, Grada Kaštela te prijatelji bikeri.

Dožupan Luka Brčić te dogradonačelnik Grgica Benutić, uz slatke poklone za korisnike Centra, na dar su donijeli i prigodne donacije, Županija je ovom prigodom poklonila deset tisuća, a Grad Kaštela pet tisuća kuna, koje će korisnici utrošiti za sitne potrebe.
I dožupan i dogradonačelnik korisnicima i djelatnicima poželjeli su sretne blagdane, a na poklonima i čestitkama zahvalio im je ravnatelj Mira Boško Rozga.

- Hvala dragim ljudima koji na neki način s nama žive, što svaku godinu posjete naš Centar i na određeni način pomognu našem radu – kazao je Rozga.

A zahvala se posebno odnosila na njihove dugogodišnje prijatelje, bikere iz moto udruge Blue knights Croatia V, koji niz godina, u vrijeme blagdana stignu u posjet korisnicima i djelatnicima centra Mir. Kao i u godinama ranije s njima su stigli i njihovi prijatelji iz kaštelanskog moto kluba Uspomena, ali i članovi još ponekog moto kluba poput MK Specijalne policije, MK Daorsi i drugi.

Plavi vitezovi u Rudine su stigli s pokretnom kuhinjom i kuhanim fažolom, a glavni kuhar i ovog je puta bio član Uspomena, Tonči Stipulin Tica.
U ukusnom fažolu uživali su i domaćini i gosti.

- Evo, dvanaesta godina zaredom, nekako smo uspjeli održati kontinuitet. Ove godine nismo donijeli neke velike poklone, ali smo donijeli veliko srce, odličan fažol i plišane igračke koje su sve obradovale.  I nadamo se da će tako ostati i sljedećih godina, ako ne budemo mogli zbog godina dolaziti na motorima doći ćemo na trokolicama, a kad ne budemo mogli sami, gurat će nas u kolicima – s osmijehom nam je kazao Zvonimir Šakić, dopredsjednik Plavih vitezova.

Naravno, bila je ovo prigoda da se razgledaju motocikli, pojedinci i sjedni na neki od njih, ali i da gosti poslušaju i sudjeluju u zabavnom programu kojim su im korisnici zahvalili na dugogodišnjem prijateljstvu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul