hren

IZ GRADSKE UPRAVE
Tek je tri i po mjeseca ostalo za usklađivanje uređenja ugostiteljskih terasa s novom Odlukom o dodjeli na korištenje javnih površina te su iz Gradske uprave svim ugostiteljima s područja Kaštela uputili podsjetnik na tu obvezu, a uputili su i obavijest budućim koncesionarima na području pomorskog dobra.

Kako se navodi, Odlukom o dodjeli na korištenje javnih površina utvrđen je izgled terasa, štekata i tendi , a u svrhu uvođenja reda na javnim površinama, za što je ugostiteljima ostavljen rok za prilagodbu do 1. travnja 2020. godine, kako bi se u sezonu ušlo s uređenim stanjem.

Iz Gradske uprave uputili su i obavijest zainteresiranima koji obavljaju djelatnost na pomorskom dobru koji u idućoj godini žele ishodovati koncesijsko odobrenje, da se zahtjevi podnose stupanjem na snagu te danom objave Plana upravljanja pomorskim dobrom na području grada Kaštela za 2020.godinu u službenom glasniku Grada Kaštela, a koji se može očekivati tijekom prosinca 2019. godine.

Naglašeno je da je na snazi i novi Pravilnik za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru koje ne uključuju niti ograničuju opću upotrebu pomorskog dobra na području Kaštela , a kojih su se isti dužni pridržavati.
Zainteresirani za koncesijsko odobrenje uz zahtjev su dužni priložiti potrebne dokaze i izjave.

Sve dodatne informacije o zahtjevu za koncesijsko odobrenje možete dobiti na službenim stranicama Grada Kaštela OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij