hren
 
Duško Vukojević: Policija laže da je nisam zvaoVlasnik motela "Tamaris" u centru Kaštel Kambelovca Duško Vukojević potvrdio je kako je te kobne večeri zvao policiju upozoravajući ih na divljanje 20-godišnjeg mladića.— Taj "terorist" dva mjeseca već divlja po mistu, a te sam večeri vidio da vozi neregistrirano auto i bez jednog fara.

Doletio je ovdje ispred motela i tako zaškripao da su iskre frcale, a ljudi su se prepali - priča Vukojević dodajući kako je te večeri, kad je vidio da mladić opet divlja po cesti, nazvao policiju. No, njih, tvrdi, nije zanimalo što on govori.
— Zovem policiju, a oni pitaju koji je auto? Pa nisan znao, ne razumijem se u aute. Još me policajac i prepoznao preko telefona, pitao je jesi to ti Duško? Rekao sam da jesam, a onda su me pitali odakle zovem, tko sam, adresu, broj cipela...
A nije ih zanimalo ništa o tom momku. Da su reagirali odmah i zaustavili ga tu večer, ovo se ne bi dogodilo - kaže Duško napominjući da policija laže kada tvrdi da je zaprimila poziv vezan za brzu vožnju BMW-a. Nakon što je spustio slušalicu, sjeo je, kaže, na terasu, kad je "ovaj mali proletija ka raketa".
— Nije prošlo puno vrimena, čuo sam sirenu i zna sam da se nešto strašno dogodilo. A taj BMW, koji policija spominje, svaku se večer ovuda vozi, da ’oće mogli bi ga oni naći - zaključuje Duško dodajući da je sve što govori "istina i ponovit ću je i prid Bogom ako triba".


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij