hren
 

Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske. Izbori  će se održati u nedjelju, 22. prosinca 2019. Najkasnije do srijede, 11. prosinca 2019. birači mogu podnijeti zahtjev za privremeni upis, aktivnu registraciju, prethodnu registraciju i izdavanje potvrde za glasovanje izvan mjesta prebivališta. 

Birači mogu pregledati te zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u službi za opću upravu ureda državne uprave u županiji prema mjestu svog prebivališta svakim radnim danom u radno vrijeme ureda, a u subotu 7. prosinca 2019. u vremenu od 8:00 do 14:00 sati. Nadležni ured za Kaštela nalazi se u zgradi Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, a detaljnije obavijesti bit će objavljene na internetskim stranicama nadležnih ureda.

Zahtjeve za dopunu ili ispravak podataka te zahtjeve za privremeni upis u registar birača izvan mjesta prebivališta, izdavanje potvrde za glasovanje izvan mjesta prebivališta, prethodnu registraciju i aktivnu registraciju birači mogu podnositi najkasnije do srijede 11. prosinca 2019.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij