hren

MALI KAŠTELANI VELIKOG SRCA
Kao i u godinama ranije, Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela  organiziralo je i tijekom ovog studenog humanitarnu akciju „Djeca Kaštela za djecu Kistanja“, koja se održala u okviru akcije „Solidarnost na djelu 2019. – Ne dvoji, za drugog izdvoji!“.

U akciji su sudjelovali učenici svih kaštelanskih škola te mališani iz dječjih vrtića, a prikupljen je pun kombi hrane i različitih higijenskih potrepština, koje su potom odvezene u Kistanje te će ususret nadolazećim blagdanima biti podijeljene najugroženijim obiteljima u Kistanjama.

Kaštelansko izaslanstvo koje je doniranu hranu i higijenske potrepštine donijelo u Kistanje primili su zamjenik tamošnje općine  Roko Antić i mons. Nikola Dučkić., koji su Kaštelanima  uručili monografiju  „Kistanje – Novo Janjevo 1991. – 2017.“
Pri tome su zahvalili Crvenom križu Kaštela na dugogodišnjoj suradnji i pomoći, a ravnatelj GDCK Kaštela Petar Boljat zahvalio je svima koji su se i ove godine odazvali akciji, donirali potrebno za kistanjske obitelji te još jednom pokazali veliko srce.

Foto: GDCK Kaštela


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij