hren

BOGAT PROGRAM U KAŠTELIMA
Jedanaestu godiu zaredom, ove subote, 16. studenog,  diljem Hrvatske, u više od 60 gradova i mjesta, održat će se Noć kazališta, a svoj obol obogaćivanju programa ove manifestciji dat će i Kaštelansko kazalište te kaštelansko dječje kazalište Škatula.

Program Kaštelanskog kazališta „Kod nas Noć traje dulje“, ovog će se dana odvijati u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću, a sve započinje u 11 sati otvorenim vratima Škole glume Kaštela, kada će zainteresirani moći vidjeti kako izgleda rad u prvim koracima glume.

Nakon toga, u 17 sati, slijedi radionica stripa, koju vodi Ivan Svaguša, dok će u 20 sati biti otvorena izložba fotografija Vedrane Domazet.

Prava poslastica slijedi u 20.30 sati, kada je na programu premijera nove predstave Kaštelanskog kazališta „Podmornica"

Nakon predstave, u 21.30 sati, večer će se nastaviti uz zajedničko druženje članova Kaštelanskog kazališta i gostiju uz DJ Sikija.

Ulaz na navedena događanja je besplatan, osim na predstavu „Podmornica“, za koju ulaznica košta 30 kuna.

Najmlađi  iz Škatule uključuju se u manifestaciju

Članovi kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula ove će subote po prvi put biti dio Noći kazališta, a najmlađi kaštelanski glumci s publikom će se, od 18 sati, družiti u kuli Cambi u Kaštel Kambelovcu.

Za sve one koji žele provesti večer u društvu s dječjom maštom i kreativnošću, kazalište Škatula priprema dvije predstave, ali i cijeli niz iznenađenja, što garantira veselo i zabavno druženje.

Ulaz na program dječjeg kazališta Škatula slobodan je za sve zainteresirane.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij