hren
 

OSIGURAT ĆE SE CISTERNE
Potrošačima vode u Kaštel Gomilici i Kaštel Kambelovcu, u ulicama Cesta dr. Franje Tuđmana sjeverno od br. 466-652 i južno od br. 271-463,  zbog radova na vodovodnoj mreži, bit će prekinuta opskrba pitkom vodom u četvrtak 14. studenog  u vremenu od 8 do 14 sati.

Za potreba domaćinstava, navedenog dana za potrošače su predviđene dvije autocisterne u kojima će se moći opskrbiti pitkom vodom. One će se nalaziti  u Kaštel Kambelovcu u ulici Cesta dr. Franje Tuđmana kod br. 628 A (Restoran Buža) i Kralja Krešimira kod br. 1 (trgovina Ribola).

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za petak, a za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VIK-a  021 545-900.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij