hren
 

OVE SRIJEDE
Turistička agencija Adriagate i Turistička zajednica Kaštela organiziraju besplatnu edukaciju „Kako do uspješne sezone“  za privatne iznajmljivače i ostale koji se žele baviti iznajmljivanjem smještaja u budućnosti, koja će se održati 30. listopada u 17 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Teme o kojima će se govoriti na edukaciji su turizam u brojkama, što gosti žele, zakoni i obveze privatnih iznajmljivača, koje trendove možemo očekivati sljedeće godine, savjeti i preporuke o uređenju, kvalitetna fotografija kao ključ dobre prodaje, susretljiv domaćin kao najvažniji korak za dobre recenzije, kako reagirati u kriznim situacijama, poslovanje putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija i druge.

Mjesta na edukaciji su ograničena pa je potrebna prethodna prijava.  Za sva dodatna pitanja o edukaciji ili prijavi zainteresirani se mogu obratiti na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a link za prijavu je: https://forms.gle/XXZ2S3WZDZm7AMUq8


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij