hren
 

Ajde, Cvita-Cvit-ta-ta-vidi-idi-što-to-to-doli-doli-oli-viču-viču-ču-ču, ti si gori-gori...
A Cvita, da ne vidin-din-don-hojla-la-la-ništa-išta...ištalaaa-opalaaa...

Upala Zakonita, i da Cvita, šta to radiš s mojim mužem. A ja na nju, da juuu stjupid vumen, vidiš da pokušavamo shvatit šta se to događa doli-doli-li-li... Je l' ti to mene seksualno uznemiravaš, a?! O'š plesku, a?!

Ona, da kako to ona mene seksualno uznemirava.

A, lipo, bija san u seksu, a sad si me uznemirila, je li tako, Cvita?

A Cvita oblačila mudante i da dakuće nega uznemirila, di su mi ono mudante...evo san ih na glavu natakla, vidiš da san cila izvan sebe.

Eto, i sad će još ispast da san bijeli rasist hetero peder, je li?! A kako neću bit, kad mi je doktor zabranija sunčanje radi tlaka, pa nisan pocrnija.

Zakonita, da nije ona tako mislila, samo me došla zvat na štrajk i...

Koji štrajk? Upadaš ženi u sobu bez kucanja i onda nas uznemiravaš bez da smo rekli da. O'š zaušn-PAFFF!-icu! Ti'š mene uznemiravat spolno, pa to je, pa to je da te udren - PAFFF! - evo ti na, pa drugi put promisli o'š me zlostavljat! Nisan ti ja Stanković, pa'š mi lajat u facu i obrćat teze ka misec veljača prevrtača, pa da ne mo'š doć do riči od same sebe, a ne od mene. A znaš da se od veljače smrznen i odma tresen.

Ona, da kako od veljače, pa do veljače je ladnije, a od veljače toplije.

Nije, nego mi od veljače dođe led u kosti i uznemiri se stumik. Eno, čitaj malo naš Ustaški tjednik, pa'š vidit da to sve vi Srbi i UDBA Jugoslaveni izmišljate, vi i silujete, pa sve bacite na nas prave domoljube.

A doli se čulo: Drugovi i gospodarice, siluju nas svaki dan, a nismo rekli da, ali svejedno, di doša da doša, samo se osvrćeš kad će, i onda dođeš doma silovan, a da i ne znaš kad te je opalilo. Nama je cilu godinu Noć vještica i ostalih vampira, piju ti krv i još im se moraš klanjat. Sabor, Vlada, Županija...sve puno zombija i krvopija na račun proračuna. Ne trebaju njima kostimi.

A zakonita s poda, da samo san ti tila reć da su naši u štrajku, i da im idemo dat podršku.

Koji naši?

A Sindikat kontejnerskih skupljača plastičnih boca i druge krepaline doli štrajka, traže povećanje koeficijenta sa 2,3 boce na 2,8 boca po kontejneru, plus dodatak na stari kruv. Eno Stipe nosi tabelu: I mi stoka smo ljudi! To oni doli viču.

Uletija Blesi i da stari, stari... Ups! Vidi Cviti cvite! Nnnnti, koja hortenzija!

Zaušnnninnng! - Pa šta je ovo, sami zlostavljači oko mene. Sve ću vas prijavit - paffff! Koliko san ti puta reka da me ne zoveš Stari, nisan ti ja Tito! Jesan ti reka da moraš u Vitturi na predavanja i predstave. Šta je? Ajde, diži se, šta radiš na podu? Ma, nisan te tako jako. Šta je ovo, sve na podu...

On, da štari, jeba še, ižbija ši mi šeštišu...pljuššš...a šamo šam te tija pitat ko je stvorija Hrvatsku. Na vjeronauku don Paško govori da ju je stvorija Bog, a u školi kažu da je veliki bang prasak napravija i Hrvatsku i Zemlju, a sad barba Glasnović govori da ju je stvorija naš barba Ante Paveličanstveni. Pa ko je onda napravija ovu našu liepu namjernu?

Blesi, sinko, sve je točno. Kad si na vjeronauku, onda je stvorija Bog, kod druga Stipe u školi stvorija je prasak, a kod dešnjaka s ušatim križem, stvorija je, ko bi drugo, nega naš Unto; evo će ga još malo i u svece stavit.

Zakonita, da kad smo već kod ušatih križeva, pa oće li se don Paško ikad javit da ovi povade križeve iz ušatih U po zidovima, ili to ide jedno s drugim. Jer, ako cilo vrime ne osuđuje, onda to vodi spajanju jednoga i drugoga, i zlobnici odma počnu govorit kako bi njemu bila draga ona država, samo ne smi baš eksplicite govorit.

Uletija ušati Velimir Bata i da je li mu ovdje svršio ušati sat.

Koji sat, crni, crnouniformirani Bato? Jedini koji svrši ovdje redovito si ti, koji svako malo ćiribimbiš moju Zakonitu kad se presvlači.

On, da nestao mu je sat sa zida s likom ušatog U, a unutra ušate kazaljke s prvim bijelim poljem, to je poklon dragoga Adolfa, koji je završio u dragoga Unte, pa je nekako završio u njega preko Glasnovića, a zadnji koji je bio kod njega je Blesi, na repeticiji iz... Opla, oprostite, gospođo Cvita, nisam primijetio da... a mudante su vam na glavi, malo ste tu pogrešili, ne... Pa vidi vam se sve to dole ušato, ne.

Cvita, da nemoj sad i ti, Bato. Jesi li to još prehlađen. Pa, jeba te, ko je, ko nije, ti stalno šmrćeš.

Blesi, da u vijestima je reklo da se sat premjesti, pa ga je on iz Bate premjestio kod nas, što je tu čudno, sve je legalno.

Pa, dobro, Blesi sinko, kad je tebi škola, a kad je štrajk? Ovi cirkulari su nas izludili. Ovo je gore nego kad se vozilo par nepar.

A Blesi, da ne zna ni on kad je, a ionako ide kad ga je volja, tamo i ne znaju da on ide u školu.

Pa, kad ćeš više izać iz osnovne? Skupa s unucima ćeš sjedit u klupi.

A to ti je škola za život vječni, stari.

Pafff!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij