hren
 

JESEN U KAŠTELIMA
Manifestacija Jesen u Kaštelima 2019. održat će se ove subote, 26. listopada,  na rivi u Kaštel Novom, U sklopu manifestacije bit će održani 23. Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje te Sajam plodova zemlje, u organizaciji udruge  „Šušur“ i  Turističke zajednice grada Kaštela, a pod pokroviteljstvom grada Kaštela i u suradnji s kaštelanskim odgojno-obrazovnim ustanovama i udrugama.

Program manifestacije započinje u 9 sati, a tijekom nekoliko sati svi koji dođu na rivu u Kaštel Novi moći će sudjelovati u bogatom kulturnom i gastro programu, uz blagoslov kruha i plodova zemlje, nastup KUD-ova, klapa i djece te razgledati sve što se bude nudilo na štandovima, uz degustaciju izložene hrane.

-  Ovom jedinstvenom manifestacijom želimo oživjeti i očuvati tradiciju te prenijeti mladim generacijama tradicijsku pripremu hrane, slastica i drugih jela i pića kroz kvalitetnu i autentičnu interpretaciju gastro i eno ponude Kaštela i Dalmacije te na taj način doprinijeti i promidžbi grada Kaštela, ali i unaprjeđenju kvalitetnijih sadržaja u destinaciji u pod sezoni – naveli su organizatori.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij