hren

Silujteee se naaarooodiii, kad čujete sud;
Kad se čovik uuupitaaa, ko je ovde luuud.

Blesi, šta ne pivaš? Pa je l' ti to trava na majici?! To je zabranjeno nosit, gore nego da piše SFSN. Dobro te nisu priveli.

On, da ko će ga privest, kad na drugoj strani piše Za dom spr...
Muči! Jesu li te to u školi naučili, a?
On, da u školi ga nisu ništa naučili, jer je štrajk od 6 posto, ali svi su zbrinuti na ulici i imaju dopunski likovni iz grafita.
Ajde, dosta s tim, bilo bi bolje da šta siluješ, ka i svi pristojni momci, a ne te kriminalne stvari na sebi nosit. Pa, koja ti je to žuta torba u rukama? Takva je Stevi nestala. Odakle ti? A on, da naša je u smeću. Šta je unutra? Jeeeba teee! Vidi, glava! Čovik nosi glavu u torbi. Blesi, da koju glavu, i povirio. Pa, to je janjeća glava, pečena. Ajd, to ćemo kasnije satrat...mmm šta je ukušno. Ajd, piši molbu za Mladež, traže samo izvrsne, a di ćeš izvrsnijega od tebe. Nitko tako izvrsno ne pada godine ka ti. Piši ovako:
Poštovani, javljam se na vaš natječaj u gledi sveze popune članstva Mladeži HDZ Jungenda.

Rođen sam u staroj hrvatskoj obitelji, jer su mi i otac i mater stari ka opanci. Moje staro hrvatsko ime Blesi, dobio sam po Petru Krešimiru Drpimiru Vidovdanu Josipu Anti Pavelbrozu.

Još u vrtiću me teta prekorila, kad je vidila da sam za našu stvar i da crtam na klupi ušati znak HDZ-a.

Odričem se svakog zloduha poštenja i morala, u ime svete Partije i položaja, kredita, posla, stana, pa i kuće. Vjerujem u Oca i sina i cilu mu obitelj koji su stvorili zemlju skupa s kumovima, i kojima će se suditi na Nebesima, kad već nije na Zemlji. Vjerujem u sveto licemjerje, općinstvo svete korupcije i njezin život vječni ovdje;  u uskrsnuće duhova, aveti i zombija prošlosti, kako ustaša tako i partizana.

Svečano prisežem da ću marljivo špijavati sve jugokomunjare, orjunaše i srbende. Obvezujem se pisati komentare na portalima danju i noću.

Moj stari je krvario za sve ovo što danas imamo - i sad mu se vide ožiljci. Čim se zapucalo, rekao je: Idem i ja među prvima, ne mogu više ovo trpit, i trčeći je uhvatio prvi vlak za Miken, jer je čuo da je tamo neka ta najjača bojna.

Kasnije je javio da je cili izranjavan, a da je Stipe prošao još gore, jer mu je naletio na britvu.

Jer taman kad je počelo bombardiranje kod nas, a on sve to hrabro gledao na dojče televiziji u skloništu za beskućn...za dragovoljce Minhenske bojne, i baš se brijao, pa su mu se ruke tresle toliko da se na više mjesta obrezao, mislim, ne obrezao kao obrezao, nego ono, žiletom i to, ne doli, ma kaaakvi, nismo mi od toga. Uto se iza njega stvorio susid Stipe, da makni se malo, usrat ću se, jer je tu bio zahod, a onda je stari od straha zamahnuo britvom, a Stipe je glasom bečkog dječaka arlauknuo: Lijepo je bilo živjeti s kitom! - i eno ga sad, ima mirovinu.

Stipin #usrachuse je bio prvi haštag, iako još nije bilo društvenih mreža, ako izuzmemo poponice, potegače, plivarice i ostale.

Neka nam živi bratstvo i jedinstvo svih Hrvata!

Sutra smo već dobili odgovor preko veze iz šume, da je Blesi primljen u Mladež jungend na probni rok, uvjetno na godinu dana. Pozvani smo svi da se možemo slikat.

Došao i uvaženi rektum političke škole da će nas slikat službenim, dakle, državnim aparatom.

Mi se namistili, on: Ptičica! Mi: Di je ptičica? A on, da jeba te, nije zna da smo baš ovoliko inteligentni. Pa ko je radija casting za školu budućih uhljeba? I...i ispao mu službeni, dakle državni, aparat. On, da ajmeee, raspa se državni aparat, šta ćemo sad. Vidi, raspa se cili sustav, pa čak i sistem i...vidi, tu je neki sat, ka novi. Jozo pandurija, da to je moj sat, jubilarni za 30 godina vjernosti.

Znači, to si u policiji dobija?

Normalno, moj, policijski, a koji će bit.

Onda je Blesi arlauknuo: Ljuuuudiii, policijski saaat! Bižmo ća! A evo i kiša. Vidi šta pada, pari potop opći.

I svi se razbižali, Blesi pokupio policijski Jozin sat, a Zakonita, da ide malo prošetat, ovo je sve ili ludo ili u štrajku.

Di ćeš na ovu kišu?! A ima i svakakvih manijaka, da te ne siluju.

Ma, kakvi manijaci, ko će mene silovat. Ma mogu me j*** t, a ne silovat. Ajmo, da vidimo ko će - i podigla veštu - di ste manijaci, ajmo ako smite.

Ma, ne ti manijaci, nego manijaci koji puštaju manijake na slobodu. Diži mudante, priladit ćeš se na ovu kišu. Jeba te, šta pada.

Kiša nastavila padat. Mate Noa je na rivi ukrcavao beštije u arku. U malo vremana svima voda došla do grla. Iz BMW-jaca izašle gorile i izbacili beštije i Matu iz arke. Ostavili samo nekoliko majmuna i kameleona i prasaca, a u arku se ukrcala uvažena gospoda iz BMW- jaca i uputili se u razne Južne Amerike, s pošteno stečenom ušteđevinom svih radnika i seljaka.
Voda je prelazila preko grla, a rulja je uporno pljeskala i vikala: Živiliii! Živiblu...blu...blu...grglj...


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij