hren

KAŠTELANSKIM UDRUGAMA 38000 KUNA
Županija Splitsko  dalmatinska ovih je dana objavila rezultate natječaja za financiranje projekata od javnog značaja za županiju, prema kojem će se pojedini projekti udruga sufinancirati u iznosu od 2.000 do 25.000 kuna. Među udrugama čije će projekte realizirane ili u fazi realizacije, pomoći Županija nalazi se i nekoliko udruga s područja Kaštela.

Tako udruzi branitelja Lučonoše Domovinskog rata iz Kaštel Lukšića    Županija sa 5.000 kuna sufinancira hodočašće u Krašić i Vatikan, a isti iznos pripao je i boksačkom  klubu Leonid iz Kaštel Starog za Školu boksa za djecu i mlade.
Kulturno umjetničkom društvu Srce Zagore iz Kaštel Gomilice  odobreno je sufinanciranje tri projekta u ukupnom iznosu od  8.000 kuna. Za Božićni koncerti u Solinu i Kaštelima dobit će 4.000 kuna, za gostovnje u Širokom Brijegu - Sv. Ante čuvaj naša vrila, 2.000 kuna te isto toliko za gostovanje u Posušju – Silo na ognjištu.
Po 3.000 kuna dobit će udruga Futura iz Kaštel Novog  za edukaciju učenika iz robotike, HPD Malačka iz Kaštel Starog za uređenje botaničkog parka i okoliša planinarskog doma Malačka, HPD Kozjak Kaštel Sućurac    za ljetnu feštu povodom 70. obljetnice društva, amatersko kazalište Moreta  iz Kaštel Starog za Čuvare čakavštine, sportski klub Vjeverica Kaštel Lukšić za projekt Treningom označi dan te KUD Ante Zaninović iz Kaštel Kambelovca za putovanje na CIOFF festival Santaremo u Portugal.
Za hrvatsko glazbeno društvo Zrinski Donja Kaštela Županija je rezervirala 2000 kuna za sufinanciranje opreme za koncertnu pozornicu za njihov ljetni koncert.

Pred udrugama i Županijom je potpisivanje pojedinačnih ugovora, a svi kojima je odobreno financiranje projekata trebaju prilikom potpisivanja ugovora dostaviti Izjavu o nepostojanju dvostrukog financiranja.

Potpune rezultate natječaja možete vidjeti OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij