hren
 
Na pisti splitske zračne luce u Resniku u srijedu poslijepodne prvi put se spustio zrakoplov njemačke trakoplovne tvrtke "Aero fligh", airbus tipa A - 320 sa 174 putnika.
Tako je otvorena nova zračna linija Frankfurt - Split - Frankfurt koja će održavati sve do 8. rujna. Kako smos aznali od direktora "Adria Jet" Ivice Lackovića, zrakoplovi su u vlasništvu nove njemačke zrakoplovne tvrtke "Aero Fligh" koja ima šest zrakoplova i koja je počela radom 1. travnja ove godine. Oov je prvi let te zrakoplovne tvrtke za Hrvatsku.
Kako ističe Lacković, "Adria Jet" je također nova njemačka tvrtka specijalizirana kao turoperator u Njemačkoj, Nizozemskoj i skandinavskim zemljama s kojima je sklopljen ugovorom s najvećim prijevoznicima tih zemalja. Na osnovi toga se očekuje za sljedeću godinu oko 350 čarter letova za Hrvatsku. Kao glavne destinacije letova na Jadranu su zračne luke u Splitu i Dubrovniku, a u planu su i letovi dva puta tjedno za Zagreb od 1. travnja sljedeće godine.
"Adria Jet" iz Oberursela prva je njemačka tvrtka kod koje možete sami rezervirati mjesto u zrakoplovu za let u Hrvatskoj na Internet stranici www.adriajet.com - rekao je direktor Ivica Lacković.
KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost)

  Zbog cega se ne otvara stranica adriajet

  oko 15 godina prije
 • (Gost)

  otvara se...

  oko 15 godina prije
 • (Gost)

  Zasto se ne otvara kod mene svaki dan pokusavam da si mogu rezervirati let za split

  oko 15 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij