hren
 

AKTIVNOSTI U LISTOPADU
Iz udruge umirovljenika Lažani stigao je poziv zainteresiranim umirovljenicima da im se pridruže na proslavi međunarodnog Dana starijih osoba u Kaštel Lukšiću i na izletu u Cavtat, gdje će se održati Susret umirovljenika Dalmacije.

Međunarodni dan starijih osoba udruga Lažani obilježit će u utorak, 1. listopada, zajedničkom svečanom večerom uz glazbu uživo u hotelu Kastel u Kaštel Lukšiću.
Svi zainteresirani, koji žele provesti ugodnu i zabavnu večer trebaju se prijaviti u prostorijama udruge Lažani u Bratskoj kući u Kaštela Kambelovcu, najkasnije do 25. rujna.

Kaštelanski umirovljenici i ove godine putuju na Susret umirovljenika Dalmacije, a mjesto održavanja ovog puta je Cavtat. Susret će se održati 25. i 26. listopada, a tijekom ta dva dana predviđen je i posjet Crnoj Gori.
Svi zainteresirani trebaju se prijaviti u prostore udruge u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu, zaključno s 1. listopada.

Sve dodatne informacije o organizaciji, rasporedu i cijenama ova dva događanja, mogu se dobiti također u prostorima udruge ili pozivom na broj mobitela 098/187-4631 - Mate Taraš.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij