hren

PROMJENE MEĐU PRAVAŠIMA
Ivica Đovani Vladava, prvi čovjek Županijskog vijeća HSP-a Splitsko – dalmatinske županije, podnio je ostavku na svoju funkciju, a predsjednik HSP-a Karlo Starčević imenovao je kaštelanskog HSP-ovca Željana Jurlina povjerenikom stranke za županiju.

Vladava je prije nekoliko dana u svojoj ostavci naveo kako je sve manje u mogućnosti, zbog obiteljskih, poslovnih i drugih obveza, dužnost prvog čovjeka HSP-a u županiji obavljati kvalitetno i funkcionalno te izrazio nadu i želju da će mladi i sposobni kadar, kojeg u stranci ne nedostaje, nastaviti jačati HSP na ovim prostorima.

Novoimenovani povjerenik Željan Jurlin, inače i gradski vijećnik HSP-a u Gradskom vijeću Kaštela, pred sobom ima šest mjeseci za obaviti sve radnje kako bi se održao Izborni zbor Županijskog vijeća.

- Uskoro ćemo organizirati konferenciju za medije na kojoj ćemo javnosti predočiti dio planova i zadataka koji su pred nama – kratko nam je kazao Jurlin, koji je poznat kao pobornik temeljnih vrijednosti pravaške političke opcije te djela Ante Starčevića, ali i kao ekološki aktivist, koji će, vjerujemo, županijski HSP više uključiti u teme ekologije i očuvanja okoliša.

Od Ivice Vladave njegove stranačke kolege te vodstvo stranke i dalje očekuju angažman i pomoć u radu u Županijskom vijeću HSP-a.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij