hren
 

JEDINI SA PODRUČJA KAŠTELA
Već nekoliko godina Otvoreni radio u suradnji s frizerskim salonima diljem Hrvatske, na početku školske godine organizira zanimljivu akciju „Nova frizura za novi početak“,u kojoj stotinjak frizerskih salona tijekom osam dana besplatno šišaju prvašiće, a tu akciju ove se godine uključio i jedan frizerski salon u kaštelima.

Riječ je o frizerskom salonu Amor u Kaštel Starom, koji se nalazi na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 715.

- Nekoliko godina slušam o ovoj akciji i ove sam se godine odlučila uključiti te tako, na neki način obradovati prvoškolce i njihove roditelje, kako bi, iako su lijepi sa svim frizurama, prvi dan škole ipak dočekali s novom frizurom. Žao mi je samo što se još mojih kolega na području Kaštela nije odazvalo, no vjerujem da će nas sljedeće godine biti više – kazala nam je vlasnica salona Jelena Tišma.

I tako, roditelji svih malih đaka prvaka s područja Kaštela imate prigodu svojim mališanima pokloniti novu frizuru pred prvi odlazak u školske klupe.

Akcija je započela u ponedjeljak i traje do kraja tjedna. U salon Amor možete dovesti djecu na besplatno šišanje u srijedu, četvrtak i petak, u vremenu od 14 do 20 sati te u subotu u  vremenu od 8 do 13 sati.
Kako nam je kazala vlasnica salona, bilo bi poželjno svoj dolazak najaviti pozivom na broj mobitela 091 52 73715 zbog jednostavnije organizacije, no nije obveza.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij