hren
 

Poliklinika za oftalmologiju i ultrazvučnu dijagnostiku Lukšić u Kaštel Lukšiću i dalje svojim korisnicima nudi CIJELI NIZ pogodnosti, a ovog puta radi se o promotivnim cijenama za pretrage vidnog polja i specijalističkog oftalmološkog pregleda.

- Tijekom prva četiri mjeseca rada Poliklinike Lukšić u Kaštel Lukšiću stekli smo jasan uvid u potrebe građana grada Kaštela i Splitsko-dalmatinske županije u djelatnosti oftalmologije i ultrazvučne dijagnostike te nam je namjera  da doprinesemo smanjenju lista čekanja  i omogućimo veću dostupnost i višu kvalitetu pregleda.
Stoga smo, pored oftalmološkog pregleda pacijenata preko uputnica HZZO-a, odlučili  ponuditi promotivne cijene vrlo tražene pretrage vidnog polja kao i kompletnog oftalmološkog pregleda -  kazali su u Poliklinici.

U poliklinici Lukšić pretragu vidnog polja rade  na najmodernijem uređaju uz naknadno besplatno mjerenje očnog tlaka. Posebnu pogodnost predstavlja opširan razgovor s pacijentom u kojem se pacijentu na pristupačan način prezentiraju nalazi pregleda nakon obavljene pretrage.

Najnoviji uređaj za vidno polje omogućava pacijentima Kaštela i okolice mjerenje vidnog polja što predstavlja neophodnu pretragu za dijagnozu i praćenje povišenog očnog tlaka - glaukoma, jednog od najčešćih uzroka sljepoće u svijetu. Uz uređaj za mjerenje vidnog polja omogućavaju i pretragu  uređajem za pahimetriju, odnosno mjerenje debljine rožnice u sklopu postupka za dijagnozu i praćenje povišenog očnog tlaka.

Sve detalje o promotivnim cijenama usluga zainteresirani mogu saznati pozivom na brojeve telefona 021 805 335 ili 099 305 7777, a na iste brojeve mogu obaviti i upis za sve djelatnosti iz programa Poliklinike.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij