hren
 

U TIJEKU PRIJAVE
Od danas do nedjelje 15. rujna, traju prijave poduzetnika početnika za novi edukacijski program projekta „ICT Županija“, a najbolji pojedinci ili timovi, polaznici programa, koji su u procesu razvoja novih IT rješenja i pokretanja vlastitog IT startupa, podijelit će fond od 30 tisuća kuna namijenjen za tu svrhu.

- Splitsko-dalmatinska županija od ove jeseni proširuje paletu aktivnosti koje organizira putem projekta „ICT Županija“, pa će tako svi zainteresirani za startupe i IT poduzetništvo tijekom novog edukacijskog programa „Startup akademija – StartIT@PICS“ imati priliku steći nova znanja i vještine od iskusnih poduzetnika i mentora. Od osnovnih pojmova, do naprednih poslovnih strategija, odabrani pojedinci i timovi će biti educirani tijekom tjedan dana intenzivnih edukacija, nakon čega slijedi mjesec dana aktivnog samostalnog rada uz praćenje i mentorstvo.

Svi pojedinci ili timovi koji imaju vlastite poslovne ideje ili su započeli sa razvojem inovativnih IT proizvoda, imat će priliku sudjelovati u programu i napraviti korak dalje u razvoju priče o vlastitom poduzetničkom uspjehu. Najbolji među polaznicima programa dobit će i dio financijskih sredstava iz fonda od 30 000 kuna, i to na način da će prvoplasirani dobiti 15 000 kuna, drugoplasirani 10 000 kuna, a trećeplasirani 5 000 kuna – najavili su u Županiji.

Isto tako, u tijeku su i pripreme za renovaciju ICT centra Splitsko-dalmatinske županije, gdje će uz veliki coworking prostor, startup tvrtkama biti omogućeni i uredski prostori pa će i na taj način „ICT Županija“ pružiti pomoć i podršku tvrtkama koji započinju inovativne IT projekte.

Prijave u program, raspored edukacije te detaljnije informacije o samom programu, mogu se potražiti na web stranici www.ictzupanija.hr/startIT


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij