hren
 

ŠKOLU KOJA ĆE VAM PRUŽITI MOTIVACIJU I KVALITETNU NASTAVU
Split i okolica posljednjih godina obaraju sve rekorde kad je u pitanju broj dolazaka stranih turista. A od kada su turisti pokucali na vrata našega grada, mnogi su se neiskusni turistički djelatnici susreli s prvom preprekom – ne znaju engleski jezik, a o drugim jezicima da i ne govorimo.

U Školi stranih jezika KATEDRA u tijeku su upisi na tečajeve stranih jezika te ukoliko tražite školu koja će vam pružiti motivaciju i kvalitetnu nastavu, potražite Školu stranih jezika KATEDRA u Kaštel Starom na adresi Dr. F. Tuđmana 697, odmah ispod OŠ prof. Filipa Lukasa.

Mnogim je njihovim polaznicima jako važno, ponajviše radi lakšeg zapošljavanja ovdje i u inozemstvu, da im se znanje stranog jezika upiše u radnu knjižicu. Svjedodžbu Katedre je odobrilo Ministarstvo te je zbog toga  svjedodžba Katedre vaš najbolji dokaz poznavanja jezika, vaš put ka lakšem zaposlenju, visokom obrazovanju ili lakšem životu u inozemstvu.

Sve popularniji jezični programi za vrtićki uzrast

Ako je suditi prema iskustvu malih polaznika vrtićkog uzrasta, tečajevi ih vesele, a znanje im pomaže u savladavanju školskog gradiva, sigurniji su u sebe te razvijaju ljubav prema učenju. Svi su se složili da bi radije bili na tečaju nego kod kuće igrali igrice.

Iskusni tim predavača uspješno posluje već 13 godina te nudi sve: od jedinstvenog tečaja jezika za predškolce  do priprema za maturu i međunarodno priznatih Cambridge ispita. Više informacija možete naći na stranici škole www.katedra-stranijezici.hr ili direktno na telefon 021 884-214.

Foto: Promo


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij