hren
 

IDEMO KRAJU OVOLJETNIH DOGAĐANJA
U sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta, ovog petka 30. kolovoza, u Kaštel Novom će se održati „Dica gradu s ljubavlju 2019“ u organizaciji dječjeg kazališta Škatula, a potom će se, istu večer, u Kaštel Sućurcu upriličiti službeno zatvaranje Kaštelanskog kulturnog ljeta.

„Dica gradu s ljubavlju“ je glazbeno – scensko događanje koje će se održati na brcu u Kaštel Novom, s početkom u 19 sati, a publici će se uz domaćine iz dječjeg kazališta Škatula predstaviti i njihovi gosti s puno dobre zabave, smijeha, pjesme, plesa i glume.

Tako će još nastupiti Kaštelanske mažoretkinje, Solinski bubamarci, SAU Putalj, Stipe Bartulović, članovi udruge Sveti Jeronim, KUD Putalj, dječji zbor Srdelice, sekcija dičjeg krnjevala škole Bijaći te gosti iznenađenja.

Zatvaranje ljeta uz koncert Nene Belana

Nakon što odgledaju ono što su pripremili najmlađi Kaštelani i njihovi gosti, zainteresirani  će, nakon 20 sati, imati priliku sudjelovati i u pučkoj fešti povodom Sv. Felicija u Kaštel Starom, a već u 21 sat na Podvorju u Kaštel Sućurcu, službeno će se, nakon dva mjeseca različitih događanja,  zatvoriti Kaštelansko kulturno ljeto.

Tijekom Kaštelanskog kulturnog ljeta, kroz svih sedam kaštelanskih naselja odvijao se bogat program s nizom predstava, glazbenih večeri, promocijama knjiga i postavljanjem  izložbi, tematskim feštama, festivalima, sportskim događanjima i cijelim nizom drugih manifestacija.

Zatvaranje Kaštelanskog ljeta posebno će ove večeri obilježiti koncert Nene Belana i Fiumensa te Mediteran Orchestra.

Ulaz na sva događanja je slobodan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij