hren
 
U zgradi gradske uprave u Kaštel Sućurcu održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovale žene Hrvatskog srca, gradonačelnik Ante Sanader, ravnatelj županijskog doma zdravlja Miran Propadalo, članice Gradskog vijeća grada Marijana Vulas te predsjednika uprave "Dalmacijacementa" Vinko Janjak.
Za kupnju mamografa za žene Kaštela, rečeno je, dosadašnjim humanitarnim akcijama prikupljeno je 138.000 kuna, a "Dalmacijacement" se uključio u akciju uplativši na žiro račun 150.000 kuna. Razliku za punu cijenu mamografa financirat će grad Kaštela.
Sva prikupljena sredstva bit će uplaćena na račun županijskog doma zdravlja a njegov ravnatelj Miran Propadalo je kazao kako će se započeti sa preuređenjem RTG odjela u ambulanti u Kaštel Starom, a osim mamografa nabavljen je i novi RTG aparat. Planira se i kupnja novog kolor doplera tako da će Kaštela dobiti jedan potpuno novi dijagnostički odjel u kojem će raditi vrhunski stručnjaci.
Vinko Janjak je u ime "Dalmacijacementa" kazao kako će i dalje pomagati započete projekte koje vode sposobni ljudi koji će započeti projekt dovesti do kraja.
Predsjednica žena Hrvatskog srca Kaštela Nikica Protega zahvalila se svim donatorima te poručila ženama grada Kaštela kako će ubuduće umjesto sedam mjeseci koje su čekale na pregled u splitskoj bolnici isti moći obaviti za samo sedam dana u novoopremljenom dijagnostičkom odjelu u Kaštelima.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij