hren
 

IĆE, PIĆE, GLAZBA I ZABAVA
Kaštelani i tisuće gostiju koji ovih dana borave u Kaštelima, ove subote, 10. kolovoza, imat će priliku zabaviti se na jednoj od dvije fešte koje će se u večernjim satima održati u Kaštel Sućurcu i Kaštel Lukšiću.

Članovi PŠD Galeb pripremaju tako svoju tradicionalnu Ribarsku večer, koja će se, s početkom u 20 sati, održati na prostoru pokraj dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću.
Lukšićki ribiči za ovu večer pripremit će tunjevinu, crni rižot, kozice, srdele, dagnje i lignje, a i osigurat će dovoljno različitog pića.
Za glazbeni dio večeri i dobro raspoloženje bit će zadužen Barbarosa band.

Pokrovitelji fešte su Grad Kaštela i Turistička zajednica, a svoj obol dali su i brojni sponzori, kao i lukšićki mjesni odbor.

A pola sata kasnije od Lukšićana, svoju ovogodišnju feštu započet će i članovi krnjevalske pučke udruge Kampanel, a njihova Litnja fešta održat će se na mulu u Kaštel Sućurcu.
Domaćini će za ovu prigodu osigurati, uz hladno piće i bogat izbor jela pa će tako gosti moći birati između gavuna, hobotnice na brujet s purom, srdela i crnog rižota, a za one koji baš i ne vole morske specijalitete bit će tu i nezaobilaznih čevapa.

Na ovoj fešti sućuračkih maškara, koji ove godine obilježavaju 20 godina postojanja,  goste će zabavljati Festivo bend, a vi koji to žele moći će sreču okušati u bogatoj lutriji.
I ova fešta svjetlo dana, odnosno večeri, ugledat će zahvaljujući pokroviteljima i sponzorima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij