hren

DANI MILJENKA I DOBRILE
U sklopu dana Miljenka i Dobrile, sinoć se u dvorcu Rušinac održala prva od dvije filmske večeri sa filmovima ljubavne tematike. Posjetitelji su tako pod vedrim nebom imali priliku pogledati dva filma, romantičnu komediju „Pisma o Juliji“ (Letters to Juliet) i „Bezvremensku Adaline“ (The Age of Adeline).

Zelena oaza Rušinca privremeno se pretvorila u kino na otvorenom, a publika željna ovakvih događaja,opremljena grickalicama i pićem, na sjedalicama i dekicama zauzela je pozicije ispred filmskog platna.

- Filmovi koji će se prikazati novijeg su datuma i sa popularnom glumačkom postavom, a tematski su vezani uz ljubavne priče u različitim žanrovima, od romantične drame i komedije, do ljubavne priče sa SF elementima, kazala nam je prije početka projekcije, u ime organizatora Marijana Vulas.

Među prisutnima koji su se smjestili u ugodnom ambijentu, sreli smo Zagrepčane Sanju i Damira Kramarić, koji su na odmoru sa sinom Janom došli uživati u filmskoj večeri. Sanja i Damir, oboje novinari, rekli su nam kako već 14 godina ljetuju u Kaštelima, pohvalili su prostor i ugođaj te kao Kaštelani sa ljetnom adresom poželjeli da ovakve večeri postanu tradicija.

Svi oni koji su propustili prvu večer, priliku za filmsko iskustvo na otvorenom, imaju na istom mjestu i večeras od 21 sat. Na programu druge večeri su romantična drama „Sve što želim si ti“ (Dear John) koju je režirao iskusni Lasse Hallstrom, a u kojoj glavne uloge tumače mlade holivudske zvijezde Channing Tatum i Amanda Seyfried te „Hvala ti za ljubav“ (Remeber Me) iz 2010. godine, redatelja Allena Coultera u kojem glume  Robert Patinson, Emilie de Ravin i Caitlyn Rund.
Kao i prve večeri organizatori pozivaju sve dobre volje i željne romantike na uživanje u ljubavnim pričama na velikom ekranu.

Foto: Luka Ištuk (PGK)
 

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij