hren
 

NA NOVSKOM BRCU
Nakon što se, zbog loših vremenskih prilika,  nije održala, kako je bilo planirano, u sklopu programa ovogodišnje Nostalgije u lipnju, Večer duhovne šansone ipak se održala ovog utorka na brcu u Kaštel Novom, u organizaciji Turističke zajednice Kaštela i župe Kaštel Novi, a pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

Da je duhovna šansona među publikom u Kaštel Novom uvijek dobro primljena, govori brojna publika koja se ove večeri okupila čuti izvedbe vokalno-instrumentalnih sastava, pučkih pivača i samostalnih izvođača.
Koncert su otvorili Pučki pivači Donjih Kaštela s pjesmama „Misao svijeta“, „Tebe tražim“ i „Majko ljubežljiva“, a nakon njih uslijedio je domaći VIS Snaga vjere, koji su izveli nekoliko pjesama iz svog bogatog repertoara poput „Tisuće razloga“, „Gospode trebam Te“ i drugih.
Pred publikom u Kaštel Novom nastupila je i mlada zadarska kantautorica Tea Vidaić, predstavivši se s ponekom pjesmom sa svog prvog samostalnog albuma, ali i skladbama za koje je mlada Zadranka dobila niz nagrada i priznanja na različitim festivalima duhovnih pjesama.
Iz Knina je na ovu večer stigao VIS David koji su publici pjevali „Ti svjetlo svijeta“, „Put i istine“ te još nekoliko pjesama iz svog repertoara.

Svim sudionicima i publici zahvalio se mjesni župnik don Darijo Čorić, a program je vodila Petra Škrinjarić.

Foto: Ivana Topić (PGK)
 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij