hren
 

Ove srijede i četvrtka, 7. i 8. kolovoza poklonici filmova ljubavne tematike imat će prigodu uživati u projekcijama filmova na otvorenom, koje će se pod nazivom „Romantika pod zvijezdama" održati u dvorcu Rušinac u Kaštel Lukšiću, a u sklopu ovogodišnjih Dana Miljenka i Dobrile.  Ulaz je besplatan, a projekcije oba dana započinju u 21 sat.

Prvog dana, u srijedu, bit će prikazana romantična komedija „Pisma Juliji“ (Letters to Juliet) redatelja Garya Winicka iz 2010. godine, u kojem glavne uloge igraju Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave i Gael García Bernal te „Bezvremenska Adaline“  ( The Age of Adaline), ljubavna drama iz 2015. godine u kojoj glume Blake Lively, Harrison Ford i Michiel Huisman, a redatelj je Lee Toland Krieger 

U četvrtak su na rasporedu romantična drama „Sve što želim si ti“ (Dear John) koju je režirao iskusni Lasse Hallstrom, a u kojoj glavne uloge tumače mlade holivudske zvijezde Channing Tatum i Amanda Seyfried te „Hvala ti za ljubav“ ( Remeber Me) iz 2010. godine, redatelja Allena Coultera u kojem glume  Robert Patinson, Emilie de Ravin i Caitlyn Rund.

- Ponesite sa sobom dobru volju, želju za romantikom, možete i svoju dekicu i dođite uživati u ljubavnim pričama na velikom ekranu – poručili su organizatori iz Turističke zajednice Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij