hren
 

BRANITELJI VETERANI U SJEĆANJE NA DANE PONOSA
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan branitelja i ove je godine bio prigoda da se u Kaštel Sućurcu, u organizaciji Udruge hrvatskih ratnih veterana grada Kaštela, petu godinu zaredom održi turnir na balote u kojem sudjeluju pripadnici braniteljskih udruga s područja Splita i Kaštela.

Nakon Sokolane  gdje se proteklih godina održavao, ove godine turnir se preselio na istok, na balotaški zog pokraj Petrokamena, na kojem se okupilo stotinjak članova braniteljskih udruga.
Dio je pristigao zbog druženja s nekadašnjim suborcima, a njih pedesetak, okupljenih u 13 ekipa, sudjelovalo je u samom turniru, kojeg je službeno otvorio dogradonačelnik Kaštela Grgica Benutić.

Bilo je tu valjanja, bombizavanja, malo koloritnog navijanja, a na kraju turnira, najbolja je bila ekipa iz udruge veterana iz Kaštel Gomilice. Poneki punat manje osvojila je drugoplasirana ekipa veterana iz Podstrane, dok su treće mjesto zauzeli momci iz specijalne policije BAT.

Neobavezno druženje, koje se odvijalo tijekom turnira i po njegovom završetku, ovog je dana dodatno „začinio“ Mirko Crljen, guslar iz Rude, koji je bio posebni gost cijelog događanja.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij