hren

21. SUSRET OLDTIMERA
Vlasnici oldtimer motocikala, njih dvadesetak, ove su se subote okupili sa svojim limenim ljubimcima na sućuračkoj rivi, a u sklopu 21. Dalmatinskog susreta oldtimer motora u organizaciji oldtimer moto kluba Adria.

Uz domaćine iz Kaštela u Kaštel Sućurac pristigli su motoristi iz Splita, Solina, Sinja, Šibenika i drugih dalmatinskih mjesta. Ove godine, zbog niza drugih događanja, u nešto manjem broju nego je to bilo u godinama ranije, ali s jednakom energijom.
Svi koji su ovog dana prošli rivom imali su tako prigodu razgledati zanimljive motore, sve odreda starije od 30 godina, a među njima i pravog starca na dva kola iz Šibenika, Puha iz 1912. godine, za kojeg je Tonči Šiškov - Zagor kazao da je samo Hajduk stariji od njega.
Bilo je tu još izuzetno zanimljivih primjeraka pa tako i trokolica iz Splita koja se proizvela prije skoro 60 godina. U Sućurac je stigao i poneki Tomosov oldtimer, no više njih okupit će se na istom mjestu prvog dana rujna, kada OMK Adria organizira tradicionalni susret Tomosovih motora.

Sudionici ovog okupljanja odvozili su turu do Splita i natrag, družili se na zajedničkom ručku, razmijenili iskustva , prisjetili se različitih zanimljivih događanja te najavili dolazak u Kaštela i sljedeće godine.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij