hren
 

KONCERT DUBROVAČKOG ŠANSONJERA
- Potkrala se ponoć, tajnovita i plaha, u batu zelenca, ispred svetog Vlaha. Poljubila prsten Onofrijeve česme, stari joj je zvonik pjevao pjesme – stihovi su iz pjesme „Ponoć“, kojom je kantautor Ibrica Jusić započeo svoj subotnji koncert u Kaštelima, a koji je i ovog puta zainteresirao veliki broj Kaštelana.

Ovaj glazbenik i umjetnik, trubadur, šansonjer s velikom količinom neke uzvišene karizme, postao je zadnjih godina redovan gost u programu Kaštelanskog kulturnog ljeta te je tako s Kaštelanima stvorio jedno posebno prijateljstvo, a druženje s njim većini ispuni srca ljubavi, sjetom i romantikom.

Poklonio je Ibrica svojim domaćinima i ove večeri cijeli niz hitova, ali i manje poznatih pjesama, od Arsenove pjesme „Moderato cantabile“ i „More ne mora“, preko „Shalom Sara“ i „ U svakom slučaju te volim“ do „Lule starog kapetana“ i „Mačke“ koje su s njim otpjevali svi u publici.

Trubadur s dubrovačkih skalina ni ove večeri nije iznevjerio svoje obožavatelje, naprotiv. Njegov nastup za mnoge će od njih ostat zapisan u memoriji posebnih trenutaka života, koja pokreće i razum i emocije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij