hren

NAJBOLJA SA PARAEUROPSIKIH IGARA MLADIH
Gradonačelnik  Denis Ivanović  sa svojim je zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem organizirao prijem za Jelenu Brešković, članicu Judo kluba Kaštela koja je krajem lipnja osvojila zlatnu medalju na Paraeuropskim igrama mladih u finskom Paulahtiju.

- Judo klub Kaštela ima sreću da nam se neke lijepe stvari događaju u zadnje vrijeme, tako nas je obradovala zlatna medalja naše Jelene, a posebno smo sretni kako je na uvjerljiv način došla do toga zlata. Jelena je stvarno disciplinirana, motivirana i vrijedna tako da ovo smatram početkom za neke puno veće stvari, rekao je Boško Rozga, trener JK Kaštela.

-Jeleni čestitam od srca, vjerujem kako će nastaviti ostvarivati dobre rezultate na ponos sebi, klubu i gradu, a Grad će kao i do sada nastaviti podupirati rad judo kluba, kao i ostalih klubova, riječi su kojima se gradonačelnik obratio, a svoje čestitke Jeleni i njenom treneru izrazili su i dogradonačelnici.

Zlatna judašica kazala je kako joj je na putu do zlata bio najteži onaj pripremni dio koji je obuhvaćao naporne treninge, kontroliranje tjelesne težine te usklađivanje sa školskim obvezama. – Same borbe nisu lagane ali nisu ni toliko teške ako voliš to što radiš, kad sam na tatamiju onda je sve super, kazala je Jelena te istaknula ponos, zbog toga što joj je pripala čast na zatvaranju nositi hrvatsku zastavu.

Jelena je nedavno nagrađena i od Hrvatskog paraolimpijskog odbora za najuspješniju mladu sportašicu s invaliditetom, a trenutno se priprema za Europsko seniorsko prvenstvo slijepih i slabovidnih osoba, koje se za dva tjedna održava u Italiji, stoga su joj svi poželjeli mnogo sreće i uspjeha.

Foto: Grad Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij