hren

GLAVNO IZVLAČENJE VELIKE NAGRADNE IGRE „U RIBOLI BEZBRIŽNO KUPUJ I U MINI COOPERU OTPUTUJ!“
Pod budnim okom tročlane komisije, održano je završno izvlačenje velike Riboline nagradne igre „U Riboli bezbrižno kupuj i u Mini Cooperu otputuj!“. Nagradna igra trajala je od 15. svibnja do 15. lipnja, a u istoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kn, uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama.

Tjedna izvlačenja održavala su se svaki ponedjeljak, a tjedne nagrade su bile: 4 x LED TV LG. Prvu nagradu, automobil Mini Cooper R Edition – XR31, osvojio je gospodin Robert Travčić iz Šibenika. - Jedan od najsretnijih dana u mom životu. Nisam vjerovao kad su me obavijestili da sam upravo ja osvojio potpuno opremljenog Mini Coopera, mislio sam da je šala. Iskoristio bi priliku da zahvalim Riboli, i dalje ću biti njen vjeran kupac - Izjavio je gospodin Robert. Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada. Za više informacija posjetite www.ribola.hr.

- Ribola je Vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas Ribola zapošljava preko 650 djelatnika te ima ukupno 78 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima. Čestitamo svim dobitnicima! – poručili su iz Ribole.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij