hren

BESPLATNI PARKING U KOPILICI UZ KUPNJU POVRATNE KARTE
Nakon nešto manje od mjesec dana koliko je u funkciji, splitski metro doživio je cijeli niz kritika pa i podsmijeha, no nadležni se i dalje trude da postojanje ovakve vrste prometne povezanosti između sjevera i juga Splita, postane alternativa gradskim gužvama pa su tako iz Županijske gospodarske komore ovih dana podsjetili građane na neke financijske olakšice pri korištenju metroa.

Podsjetili su tako da kroz Kopilicu prolazi 21 autobusna linija te da je korisnicima gradskog prijevoza omogućeno korištenje iste pokazne karte u autobusima gradskog prijevoznika i u metrou.
Isto tako, kupnjom Prometove karte po cijeni od 11 kuna, koja se može kupiti na svim Prometovim prodajnim mjestima, može se koristiti i prijevoz gradskim vlakom – metroom u vremenu od 75 minuta u bilo kojem smjeru ili liniji unutar prve zone.

Posebna novost je da kupnjom dnevne povratne karte od 11 kuna, koja vrijedi samo za gradski vlak, korisnici automatski dobivaju besplatnu dnevnu kartu za parkiralište u Kopilici, za njihov automobil, pri čemu je samo važno parking kartu staviti na vidljivo mjesto u automobilu. Ova pogodnost posebna je za one koji automobilima dolaze u Split jer su im nadležni na takav način omogućili lakši dolazak do centra grada.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij