hren

KAŠTELANSKO LJETO ZA NAJMLAĐE
Duško Mucalo i studio Suncokret ovog su petka gostovali na Kaštelanskom kulturnom ljetu, donijevši na pozornicu školskog Botaničkog vrta u Kaštel Lukšiću, jedan od svojih edukativnih mjuzikla za djecu, „Koje je godišnje doba najjepše“, u organizaciji Grada Kaštela.

Tijekom 30 minuta, četiri lutke, Snješko, Zeko, Dupin i Jesenje stablo, pokušali su zaključiti koje je godišnje dobe najljepše. Pri tome je svatko od njih dokazivao kako je godišnje doba, koje oni predstavljaju, najljepše. Snješko je hvalio zimu i zimske radosti, Zeko proljeće sa zelenilom, cvijećem i buđenjem prirode, Dupin ljeto, kupanje i more, a Jesenje stablo jesen s bogatim plodovima prirode. A njihovu raspravu pratili su veseli songovi, uz pomoć kojih su djeca mogla saznati pojedine karakteristike svakog od godišnjih doba, ali i zaključiti kako svako godišnje doba ima svojih ljepota.

Mjuzikl je za cijelo vrijeme svog trajanja držao osmijehe na licima najmlađe publike, ali i na licima onih odraslih koji su bili u njihovoj pratnji te su ih, očito, na trenutak vratili u bezbrižne dane djetinjstva.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij