hren

NOVI PROJEKT KOJI POPUNJAVA SMJEŠTAJ U KAŠTELIMA
Da gostima nije dovoljno ponuditi samo smještaj i more, već im treba osigurati upravo ono zbog čega su i došli, razonodu, opuštanje te aktivni ili potpuni odmor, znali su još pioniri turizma na ovim područjima. Upravo iz te činjenice rodila se i jedna zanimljiva ideja, ideja o pokretanju projekta breakfast delivery ili brakfast to go, kojim se gostu osigurava  bezbrižan i ugodan početak dana.

Ideja breakfast delivery-a, odnosno dostave doručka na adresu gosta, stiže nam iz tvrtke Jerula. Nastala je kao odgovor na pitanje što učiniti kako bi poboljšali bukiranje smještajnih jedinica, što je to što gosti traže kako bi dodijelili najviše zvjezdica prilikom ostavljanja recenzija, a uzevši u obzir činjenice koje pokazuju da se smještaji s uključenom hranom puno brže i više bukiraju, čak za 61 posto više.

- Svi znamo da je prazna kuća ujedno najskuplja kuća. Veliki plus ovoj ideji je činjenica da iznajmljivač ne treba napraviti ništa. Povećavajući cijenu smještaja za poneki euro više, osigurava sebi popunjeni kalendar rezervacija i radno ljeto. Kad kažem da iznajmljivač ne treba raditi ništa, to i mislim, jer doručak se dostavlja direktno gostu, pred vrata.


Seven Sisters Residence

Breakfast delivery je pokrenut početkom lipnja na području Kaštela i već sad imamo odlične povratne informacije, a jedan od naših najvećih klijenata je kompleks luksuznih vila u Kaštel Gomilici, Seven Sisters Residence.

Ako se provedba projekta nastavi ovim tempom, sljedećih godina uslugu ćemo proširiti i na Split te okolicu. U cijeli projekt uključen je tim mladih ljudi, koji rade na komunikaciji s gostima, pakiranju obroka te njihovoj dostavi – kazala je Marina Leninger iz Jerule.

Telefonskim pozivom do doručka pred vrata

A kako sve funkcionira u praksi?
Gost putem telefonskog poziva dan ranije javlja želi li doručak te mu se isti, prema dogovoru, dostavlja sljedeće jutro, između 8 i 11 sati ispred vrata apartmana ili kuće za odmor. Dostavljač mu doručak ostavlja bez straha da će na namirnice djelovati vremenski uvjeti jer je svaki doručak zapakiran u odgovarajuće kutije.


Good morning box

Svaki Good morning box opremljen je sa svježim namirnicama, a postoje dvije vrste boxa, za odrasle i djecu.
Box za odrasle može se naručiti u sedam različitih menija, od laganog i zdravog do zasitnog i kaloričnog, dok box za djecu dolazi u četiri varijante menija, koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Kako do Good morning boxa

O projektu breakfast delivery-a podaci se mogu pronaći na društvenim mrežama, između ostalog na  facebook stranici Good Morning Box.
Isto tako možete ih kontaktirati putem e maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt telefon 095 448 2287.

- Tu smo kako bi vam pomogli da popunite svoj smještaj i gostu boravak učinite jednostavnijim i ugodnijim. Javite nam se s povjerenjem, a rezultat naše suradnje bit će zadovoljan gost i uspješna turistička sezona za iznajmljivače – poručili su iz tvrtke Jerula.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij