hren
 

GODIŠNJI KONCERT
Članovi KUD-a „Ante Zaninović˝ pripremaju svoj godišnji koncert „Ispod balature˝, koji će se održati ove subote, 29. lipnja na brcu u Kaštel Kambelovcu, s početkom u 21 sat.

Na koncertu će nastupiti šezdesetak članova društva, od veteranske grupe i prvog ansambla do dvije djčje grupe i mandolinsko-tamburaškog orkestra.
Tom prigodom izvest će pjesme i plesove Kaštela, Dalmacije  i otoka koje imaju u svom bogatom repetoaru, a pod voditeljskom paskom Tonća Tadina, voditelja orkestra Ivana Radilovića, voditeljice dječjeg folklora Marija Bedalov te voditelja škole mandoline Roka Tokića.
Članovi će nastupati u nošnjama koje pripadaju fundusu nošnji društva, a nastale su tijekom niza godina u njihovoj radionici.

Inače, KUD je ove godine sudjelovao na Hrvatskom festivalu novih koreografija u HNK Split, kao i na županijskoj smotri folklora koja se početkom lipnja održala u Trilju, a u pripremi su i za održavanje 17. Međunarodnog susreta folklornih grupa „Za jubav tance igraše,  koji će se održati u Kaštel Kambelovcu sredinom srpnja. 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij