hren
 

POČETAK PRIJATELJSTVA
Ovog vikenda Kaštelani su imali priliku nazočiti jednom posebnom događanju, koncertu popularnih glazbenih hitova, koji je u organizaciji Udruge za sindrom down 21 iz Splita i u suradnji s obrtom Slatkiš, održan na rivi u Kaštel Starom.

Članovi Udruge za sindrom down 21 ovom su prigodom pokazali  niz svojih talenata, svoju radost i posebnost te širom otvorili srca Kaštelanima, a cijeli program vodila je vesela Ela Vušković.
Podršku u interpretaciji nekoliko glazbenih numera, ove večeri došli su im dati i članovi klape Sveti Jeronim, Denis Zmajo na harmonici te nekoliko njihovih dugogodišnjih prijatelja, a interpretacijska podrška stigla je i od okupljenih građana.
Obrt Slatkiš i njegov vlasnik Ante Petrović za ovu prigodu građanima su dijelili slatke fritule, a građani su, prema željama i mogućnostima, ostavljali dobrovoljne prilog za nove aktivnosti Udruge.
A članovi Udruge na svom štandu pokazali su mali dio onog što izrađuju svojim rukama i svojim talentima.

- Ovo nam je prvo ovakvo događanje u Kaštelima, a u sklopu projekta „Zajedno smo jači“. U Kaštela smo stigli zahvaljujući inicijativi tate Petrovića te sluhu Grada Kaštela i gradonačelnika Denisa Ivanovića i njegovog tima, kojima ovim putem iskreno zahvaljujemo. Kaštelani su nas primili raširenih ruku tako da je ovo tek početak jedne suradnje te se nadamo da ćemo u Kaštela dolaziti češće pa možda i s posebnim programom koji upravo pripremaju naši folkloraši – najavila je potpredsjednica udruge za down sindrom 21 Dijana Vušković

Foto: Ivana Topić (PGK)/UDS21


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij