hren

PRIJAM ZA PRVAKE
Naslov prvaka države, naslov pobjednika Kupa i kao šlag na torti naslov ekipnih prvaka Starog kontinenta, bili su i više nego dovoljan razlog da gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović upriliči prijam za članove ekipe pikado kluba Posejdon 2 te im svima čestita na izvrsnim rezultatima i zahvali na promociji kaštelanskog sporta.

Voditelj ekipe Zdene Smodlaka, kapetan Miro Buha,  predsjednik kluba Ivan Ljubas te igrači  Vladimir Lešić,  Branko Matković, Ivan Ribičić, Hrvoje Mlakar, Ivica Cavrić i Ivan Poljak.a s prvenstva im je nedostajao Pero Ljubičić, gradonačelnika su ukratko upoznali s radom kluba i posebno  uspjesima ostvarenim u protekla dva mjeseca.
Svakako je naglašeno da osim ovih ekipnih titula članovi Posejdona se mogu podičiti i pojedinačnim medaljama na državnom prvenstvu, ali i na Europskom prvenstvu u Italiji, a među njima su europsko zlato Ivice Cavrića u disciplini cricket i prvo mjesto u igri parova, kao i srebro u Kupu nacija za reprezentaciju Hrvatske, za koju je, uz trofejnog Cavrića igrao i još jedan Posejdonovac Vladimir Lešić.

Predsjednik kluba Ivan Ljubas gradonačelniku Ivanoviću poklonio je svoju medalju te ga upoznao s činjenicom da će Kaštela sljedeće godine, u mjesecu svibnju, biti domaćini natjecanja  hrvatskog Kupa, kada će u ovom gradu boraviti više stotina pikadista.

Pikadisti su ovom prigodom gradonačelniku naveli i neke probleme u svom radu, a to se prvenstveno odnosi na nedostatak prostora za treninge.
Gradonačelnik je obećao iznaći rješenje za ovaj problem, a gradski prostor dodjeljen na korištenje Posejdonu bi značio više mladih i djece u ovom sportu, a samim tim i više budućih šampiona.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij