hren

OD SADA I U KAŠTELIMA NAJAM ELEKTRIČNIH SKUTERA, BICIKLI I DJEČJIH E-VOZILA
Dodatna turistička ponuda u Kaštelima od početka lipnja bogatija je za jedan zanimljiv sadržaj, a riječ je o najmu vozila na električni pogon i bicikli, čime se gostima, ali i domaćima, otvaraju mogućnoti doživljaja Kaštela na jedan novi, opušteniji i ekološko osvješteniji način.

Kaštelanska tvrtka Watt, kao dio brenda Watttour, u vlasništvu je obitelji Ban, Marka i Viktorije te njihove djece i kao takva pravi je obiteljski biznis, u čijem radu sudjeluju svi članovi obitelji.

- Osluškujući potrebe u našem gradu, prvenstveno potražnju u turističkoj sezoni i razmišljajući što možemo učiniti da se turistička ponuda obogati sadržajima koji nedostaju, zaključili smo da je najam skutera na električni pogon, bicikli i dječjih e-vozila jedna od potreba u toj ponudi. Na ovaj jedinstven i i ekološki način bez prometnih gužvi i buke, zainteresirani mogu razgledati zanimljive kaštelanske povijesne i kulturne lokacije te uživati u svim čarima prirode. A potrebu da se ovako nešto nađe u ponudi prepoznali su i nadležni u Gradu Kaštela, kojima ovim putem zahvaljujemo što su ovaj projekt ocijenili kao dobar turistički proizvod – kazao nam je kratko Mark Ban.

Prostor za najam skutera i bicikli nalazi se na plaži Miljenko i Dobrila, kod hotela Palace, na zapadu Kaštel Lukšića. U ovom trenutku u ponudi imaju bicikle za različite uzraste, skutere na električni pogon i dječja e-vozila, a ovisno o potrebama na terenu vozni park će se i dodatno povećavati.

Električni skuteri potpuno su sigurni, a svojim osobinama , poput širokih guma, s maksimalnom brzinom do 40 km/h i bešumnog rada, daju jedan potpuno novi osjećaj vožnje na dva kotača. U paketu s najmom skutera idu i zaštitne kacige, a cijena najma formira se prema satu. Pravo na popust ostvaruju grupe s četiri ili više osoba.  Ono što je obavezno  pri najmu ovih skutera je najniža dobna granica od 16 godina te odgovarajuća vozačka dozvola.

Muške, ženske i dječje MTB te klasične bicikle također su dio ponude. Uz njih u najam je uključena i pojedina biciklistička oprema, a posebna ponuda su i sjedalice za bebe pa vožnja bicikli mnogima može biti pravi obiteljski doživljaj zajedništva. U ponudi su i obiteljski paketi sa dodatnim popustom.

- Doznajte istinite priče o sedam drevnih kula i priču o istinskoj ljubavi Miljenka i Dobrile, hrvatskog Romea i Julije. Vozeći se skuterima ili biciklima vidjet ćete prekrasne plaže i otkriti brojne kaštelanske kulturne znamenitosti, a usput napravite pauzu u nekom tradicionalnom kafiću ili lokalnom restoranu – poručila je obitelj Ban.

Avantura za najmlađe

Osim navedenog , obitelj Ban iznajmljuje i dječja električna vozila za igru i zabavu, a riječ je o Peg - Pérego električnim vozilima i to od trkaćih automobila, preko off road vozila do traktora. Peg – Pérego vrhunska su vozila koja udovoljavaju zahtjevnim standardima. Ova vozila namjenjena su djeci u dobi od 3 do 7 godina, a tereni na plaži Miljenko i Dobrila idealni su za pravu dječju avanturu vožnje. Vozila imaju dvije brzine, snažnu konstrukciju, ali i različite svjetleće efekte te drugu opremu.

Jedna od zanimljivosti u ponudi kaštelanskog Wattoura je i mogućnost najma ovih dječjih vozila za rođendane koji se sve češće u ljetnim mjesecima slave na plaži, a u dva različita 'Party paketa', uz vozila je uključen i najam suncobrana te stola.

- Ovo je tek početak, no na osnovu stanja na terenu, našu ponudu ćemo proširiti, a što će se još naći u našoj ponudi ovisit će o potražnji.  Osim turista pozivamo i naše sugrađane da dođu i uvjere se kakvo zadovoljstvo pruža vožnja električnog skutera ili dječjih električnih vozila – poručio je Mark.

Radno vrijeme Wattoura u Kaštel Lukšiću za sada je od 14 do 21 sat, dok će ljetno radno vrijeme biti od 9 do 21 sat.
Svu njihovu ponudu i različite aktivnosti možete detaljnije vidjeti na društvenim mrežama te njihovim web stranicama https://www.wattour.hr.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij