hren
 

NOVO DOGAĐANJE
Kaštelansko proljeće u Kaštela donosi jedno potpuno novo događanje pod nazivom „7 klapa na 7 trgova“, kojemu je cilj promocija Kaštela kao grada klapske pisme, a koje će se održati ove nedjelje, 8. lipnja, s početkom u 21 sat.

Događanje je zamišljeno kao kratki koncerti sedam klapa na sedam različitih trgova, odnosno brca, u sedam kaštelanskih mjesta.

Sve započinje klapa Cambi, koja će u 21 sat otvoriti događanje na brcu u Kaštel Kambelovcu. Petnaest minuta kasnije, u 21.15 sati, na brcu u Kaštel Lukšiću nastupa klapa Neverin, a u isto vrijeme, na brcu u Kaštel Starom, sugrađanima i gostima zapjevat će klapa Kampaneli.

U 21.30 započinje koncert klape Štorija na brcu u Kaštel Novom te klape Sveti Jeronim ispred Kaštilca u Kaštel Gomilici.
Svoj nastup zadnji započinju, u 21.45 sati, klapa Podvorje na Podvorju, kao i Pučki pivači Donjih Kaštela na Igrišću u Kaštel Štafiliću.

Sve klape ove će večeri pjevati a capella, na repertoaru će se naći različiti žanrovi, posebno serenade, a koncerti će trajati između pola sata i 45 minuta.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij